O nama

Predstavljamo Vam Rehabilitacioni centar “Deluxe”

Novo preduzeće koje čini jedinstveni spoj banjskih lečilišta i luksuznih spa objekata. Preduzeće čija je misija da pruži vrhunsku terapeutsku i medicinsku negu, kao i da u okviru svojih centara  doprinese stvaranju udobnog i zadovoljavajućeg iskustva svojim klijentima u brižnom i profesionalnom okruženju.

Naši kompleksi su smešteni na više prirodno, raskošnih, lokacija i sadrže sve potrebne adute za jednu ustanovu ovakvog karaktera, kao što su bogati geotermalni izvori, blata sa lekovitm svojstvima i čist planinski vazduh. Nudimo niz različitih, ali i praktično organizovanih tretmana za telesnu, mentalnu i duševnu relaksaciju.

Tretmanom se smatra celokupni boravak našim banjama i obuhvata korišćenje svega što one mogu ponuditi, podrazumevajući medicinsku pomoć u našoj privatnoj klinici, vrela kupatila, slane sobe, bazene i saune, hotel i restoran, teretanu, itd. Takođe uključujući masaže u raznovrsnim stilovima – Relaks masaže, Sportske masaže, japanski Šijacu, Masažu vulkanskim kamenjem, Aromaterapiju, Kineziterapiju, Kiropraktiku i brojne druge.

 

Advertisements