Tretmani Lica

Rehabilitacioni centar “Deluxe” vam nudi vrhunske kozmetičke tretmane lica za usporavanje procesa starenja kože, stimulisanje metabolizma, revitalizaciju kože i vraćanje njenog mladalačkog izgleda i svežine.

Marokanski tretman lica

Tretman je namenjen svim tipovima kože i za sve uzraste. Izvodi se na tradicionalan, marokanski način. Procedura marokanskog tretmana lica se sprovodi uz argan ulje koje usporava proces starenja kože.

14501965463009

Tretman lica sa algama

Tretman lica sa algama pored osnovnog svojstva, hidratacije, ima ulogu dubinskog čišćenja kože, tako da se praktikuje ka svim tipovima kože, a pospešuje mikrocirkulaciju i deluje anti-toksično.

Tretman lica kavijarom

Tretman služi za revitalizaciju i regeneraciju kože i odgovara svim tipovima i stanjima kože. Kavijar sadrži visoku koncentraciju oligoelemenata, aminokiselina i mineralnih soli, tako da deluje antioksidativno jer umanjuje delovanje slobodnih radikala. Prikladan je za sve tipove kože kojoj je potrebna revitalizacija, remineralizacija i hidratacija. Može se koristiti i na mladoj koži u cilju prevencije. Kavijar tretman je pogodan za korišćenje tokom cele godine i po mogucnosti u sto vecem kontinuitetu.

glslivanakavijar2016

Mikrodermoabrazija lica

Mikrodermoabrazija lica je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja epidermisa kože, tj izumrlh ćelija. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Mikrodermoabrazija je primenjiva i uspešna kod svih tipova kož. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije. Može se raditi pojedinačno ili u seriji od nekoliko tretmana.

Naravno sve nabrojane vrste masaži se uveliko praktikuju u našim rehabilitacionim “Deluxe” centrima.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s